Kalo tek përmbajtja

Uniformat (Kits) dhe logon e Manchester City

Eshte ai Manchester City ekipi juaj i preferuar? Pra, pse të mos luani me fanellën e tij mbretërore?! Kështu që ju do të shihni të gjithë lojtarët e tyre në veprim me uniformat e duhura

A është e sigurt për ta bërë këtë?
Plotësisht i sigurt. Asgjë nuk do të ndodhë me llogarinë tuaj Dream League Soccer për modifikimin e kompleteve të Manchester City.

uniforma e Mançester Sitit

Tani do të vazhdojmë të rendisim elementët e ndryshëm të uniformave (shtëpi, larg, mburojë, etj.) dhe në fund do të gjeni një udhëzues në të cilin do t'ju tregojmë hap pas hapi si të instaloni komplet.

Mburoja (Logo) e Manchester City

Më poshtë është logoja e Manchester Cityt:

Kompleti i futbollit i Manchester City Dream League

Uniformat (faketat) e Manchester Cityt

Kompleti i futbollit i Manchester City Dream League
Kompleti i futbollit i Manchester City Dream League
Fanella e Manchester United DLS
Fanella e Manchester United DLS
Fanella e Manchester United DLS
pajisja dls
pajisja dls

Si të instaloni stemën dhe uniformat e Manchester City

Nëse nuk dini si t'i instaloni, mos u shqetësoni, është shumë e thjeshtë. Në paragrafët e mëposhtëm do t'ju tregojmë se si t'i bëni ato, hap pas hapi.

Instaloni stemën e Manchester Cityt

  1. Së pari kopjoni lidhjen me imazhin e mburojës. Për atë ju qëndroni në krye të imazhit dhe mbani shtypur. Pas disa sekondash, kontrolloni opsionin "Hap në skedën e re".
  2. Pasi të jeni në skedën e re, kopjoni url-në të imazhit të shiritit të kërkimit.
  3. ju shkoni në lojë DLS (pa marrë parasysh se çfarë versioni keni)
  4. Në pjesën e sipërme majtas do të shihni opsionin e Personalizimit në një ikonë. Ju klikoni atje.
  5. Pasi të jeni brenda ju zgjidhni ekipin që dëshironi të modifikoni, në këtë rast Manchester City.
  6. Klikoni në "Ndrysho mburojën"
  7. Klikoni poshtë majtas në "Shkarko"
  8. Ju shkruani URL-në që keni kopjuar në hapin 2.
  9. Done!

Instaloni uniformat e Manchester Cityt

Në rastin e uniformave hapat janë të njëjtë, me ndryshimin që në vend të “Edit shield” duhet të klikoni në “Edit kit”. Në të njëjtën mënyrë, në rast se nuk e keni kuptuar saktë, ne kemi bërë një video më poshtë ku shpjegojmë si të instaloni si mburojën ashtu edhe uniformat. Videoja është bërë në lidhje me DLS 2020Por bëhet në mënyrë të ngjashme në të gjitha lojërat nga seriali Dream League Soccer:

Kjo ka qenë e gjithë njerëzve, shpresojmë se ka qenë e dobishme për ju. Nëse dëshironi të shihni uniforma të tjera, ju lutemi lini një koment!

Lini një përgjigje